Graafinen suunnittelija Oulusta

Nykyisin voin tehdä töitä missä vain, mutta ”pääkonttori” on useimmiten Kiimingissä, joka kuuluu Oulun kaupunkiin. Kiiminki on sopivan sivussa ison kaupungin hulinasta, mutta kaupungin palvelut ovat vain automatkan päässä.

Asiakaskunta minulla onkin pääasiassa tästä lähialueilta Oulun seudulta. Autan alueen aloittavia yrityksiä ja olemassa olevia yrityksiä esim. uudistamalla visuaalista ilmettä ja nettisivuja. Minulla on myös ihania vanhoja asiakkaita, joille olen tehnyt materiaaleja vuosien ajan.

Oulun seudulla on hyvä yrittää

Täällä on riittävästi asiakkaita pienelle tekijälle, jotta työllä tulee toimeen. Lisäksi voin tehdä töitä mihin päin maailmaa tahansa. Itselle on sopinut pienimuotoinen yrittäminen enkä ole halunnut alkaa työnantajaksi tai laajentaa isommaksi.

En ole käynyt juuri ollenkaan erilaisissa yritysten verkostoitumistapahtumissa. Aika menee useimmiten työn touhussa. Taidan myös olla vähän introvertti. Pyrin olemaan helposti lähestyttävä ja auttavainen. Verkostosta on kuitenkin hyötyä, koska sitä kautta saa parhaiten töitä. Se auttaa isompien töiden tarjoamisessa yhteistyössä. Verkostosta saa myös apua, jos jotakin ei osaa tai tiedä.

Minulta voi kysyä mitä vain alaan liittyvää

Oli se sitten nettisivujen ylläpitoon liittyvää pientä teknistä asiaa, mielipidettä yrityksesi nykyisestä yritysilmeestä tai vaikka hinta-arviota työstä. Tyhmiä kysymyksiä saa kysyä!

Otappa siis yhteyttä matalalla kynnyksellä. Yhteystiedot ovat tässä sivun alla.