Digimarkkinointi
Sosiaalinen media
Esitteet, taittotyöt
Roll-upit, display-mainokset
Lehti-ilmoitukset
Kampanjat ja tapahtumat
Messuosastot

Esitteet ja taittotyöt

Materiaalit markkinointiin
ja myyntiin

Minulta saat yritysilmeeseen sopivat aineistot digimarkkinointiin ja sosiaaliseen mediaan sekä digiesitteet jne. Voit tarvita myös monenlaista painettavaa kampanjoihin ja tapahtumiin: mainoksia, esitteitä, roll-uppeja, käyntikortteja, materiaaleja messuille ja myynninedistämiseen jne. Osaan toteuttaa monikielisiä materiaaleja.

Markkinointimateriaalit tehdään yhteistyössä asiakkaan kanssa

Sosiaalinen media ja uutiskirjeet sekä muu digimarkkinointi onnistuu. Lisäksi isommat taittotyöt painotuotteisiin ja esim. messuosastojen suunnittelu kuuluvat palveluihini. Teen myös pieniä tuotannollisia töitä eli niin sanottuja pikkurisauksia. Autan tarvittaessa sosiaalisen median tilien avaamisessa ja käytössä sekä sisällönsuunnittelussa. Huomaa, että niin pientä asiaa ei ole, josta et voisi kysyä!

Kuva tehty Microsoftin Copilot -tekoälyn avulla.

Digimarkkinointi

Sosiaalinen media ja digimarkkinointi eri kanavissa on nykyisin ihan ensimmäinen asia, joka olisi hyvä ottaa käyttöön. Se on kustannustehokasta ja mitattavaa. Parhaimmillaan digimarkkinointi tuottaa liidejä ja on vuorovaikutteista asiakkaan palvelua. Voin toteuttaa yrityksellesi yhdessä verkostoni kanssa mm. seuraavia:

  • verkkosivut, tärkein työkalu markkinointiin ja myyntiin
  • sosiaalisen median kanavat
  • uutiskirjeet, pohjat ja uutiskirjetilaukset WordPressissä
  • Google-työkalut, hakukone- ja konversio-optimointi
  • markkinoinnin automaatio, chat, myyntipolut, CTA-lomakkeet
  • sisällöntuotanto, tekstit, valokuvaus ja videot
Lue lisää digimarkkinoinnista

Taittotyöt, esitteet, asiakaslehdet ja kuvastot

Yrityksen esitteet ja muut taittotyöt voin tehdä sekä paperille painettuna että digitaalisena. Asiakaslehdet ja vuosikertomukset ovat hyviä tapoja olla yhteydessä asiakkaisiin. Laadukkaasti toteutettu esite tai kuvasto halutaan säilyttää ja koetaan hyödylliseksi.

Digitaalinen esite tms. voi olla selaimella katsottava PDF-tiedosto tai voin toteuttaa teille oman nettisivuston uutisointiin tai vaikka tuotekuvaston pohjalta kokonaisen verkkokaupan tai digitaalisen esittelysivuston.

Taittotöiden lisäksi asiakkaille voi viestiä paperisilla suorakirjeillä ja sähköisillä uutiskirjeillä sekä muilla materiaaleilla.

Huom! Minulla on kokemusta monikielisistä taittotöistä ja verkkosivuista. Kysy lisää!

Tarvitsetko muokattavat suunnittelupohjat markkinointiin?

Itsekin voi tehdä paljon, jos yritykselle on tehty valmiit suunnittelupohjat. Toteutan pohjia eri ohjelmille esim. Canva, Microsoft Word ja Powerpoint, Adobe InDesign ja Express. Tai jos haluat käyttää jotain muuta ohjelmistoa tai appia, katsotaan mitä voin tehdä.

Voimme jatkaa yhteistyötä, jolloin voimme tehdä eri materiaaleja tarpeen mukaan. Esimerkiksi Instagram-pohjat voivat olla Canvassa ja voimme suunnitella ja toteuttaa kampanjoita vuorotellen tai yhteistyössä. Kysy lisää!

Digitaalinen brändiohjeisto tai mediapankki

Yrityksille, joilla on paljon henkilöstöä tai medialiikennettä, voidaan tehdä oma digitaalinen brändiohjeisto ja/tai mediapankki. Esimerkiksi, jos kuvia kysytään paljon toimituksellisiin juttuihin, on useampi ihminen tekemässä markkinointia tai halutaan pitää materiaalit tallessa yhdessä paikassa. Se on käytännössä oma nettisivusto erillään yrityksen varsinaisesta sivustosta. Brändi-ilme on tällöin hyvin ohjeistettu ja materiaaleja voi jakaa hallitusti. Tämä voidaan toteuttaa myös Canvalla, jolla saa nopeasti tehtyä materiaaleja.

Tutustu Destolle tehtyyn brändiohjeisto-esimerkkiin tästä linkistä. Huomaa, että mallissa on vain suppea aineisto. Huolella tehdyissä digitaalisissa brändiohjeistoissa on mukana lisäksi paljon muutakin. Se on yhdistetty brändikäsikirja ja graafinen ohje sekä materiaali- ja mediapankki.

Ota graafikko mukaan alusta asti! = Visuaalinen ilme pysyy yhtenäisenä ja kehittyy hallitusti tarpeen mukaan.

Kerro yrityksestäsi lisää ja mietitään mitä voisimme yhdessä tehdä!

Hinta ja laskutus on sovittavissa joustavasti. Ota yhteyttä puh. 0400 799 755 !