Esitteet, taittotyöt
Roll-upit, display-mainokset
Lehti-ilmoitukset
Pohjat digimarkkinointiin
Kampanjat ja tapahtumat jne.

Esitteet ja taittotyöt

Materiaalit markkinointiin
ja myyntiin

Minulta saat yritysilmeeseen sopivat aineistot digimarkkinointiin ja sosiaaliseen mediaan sekä bannerit, digiesitteet jne. Voit tarvita myös monenlaista painettavaa kampanjoihin ja tapahtumiin: lehti-ilmoituksia, esitteitä, roll-uppeja, materiaaleja messuille, myynninedistämiseen jne. Osaan myös toteuttaa monikielisiä materiaaleja.

Markkinointimateriaalit tehdään yhteistyössä asiakkaan kanssa. Isommatkin taittotyöt onnistuvat. Teen paljon myös pieniä tuotannollisia töitä eli niin sanottuja pikkurisauksia. Autan tarvittaessa sisällönsuunnittelussa. Pitkän kokemuksen vuoksi osaan suunnitella monenlaista.

Tarvitsetko muokattavat suunnittelupohjat markkinointiin?

Itsekin voi tehdä paljon, jos yritykselle on tehty valmiit suunnittelupohjat. Toteutan pohjia eri ohjelmille esim. Microsoft Word ja Powerpoint, Adobe InDesign ja Express sekä Canva. Tai jos haluat käyttää jotain muuta ohjelmistoa tai appia, katsotaan mitä voin tehdä.

Ota graafikko mukaan alusta asti! = Visuaalinen ilme pysyy yhtenäisenä ja kehittyy hallitusti tarpeen mukaan.

Digitaalinen brändiohjeisto tai mediapankki

Yrityksille, joilla on paljon henkilöstöä tai medialiikennettä, voidaan tehdä oma digitaalinen brändiohjeisto tai mediapankki. Esimerkiksi, jos kuvia kysytään paljon toimituksellisiin juttuihin, on useampi ihminen tekemässä markkinointia tai halutaan pitää materiaalit tallessa yhdessä paikassa. Brändi-ilme on tällöin hyvin ohjeistettu ja materiaaleja voi jakaa hallitusti. Kysy lisää!

Minimilaskutus alkaa puolesta tunnista. Myös kuukausi- tai tarjottu projektilaskutus on mahdollista.

Kerro yrityksestäsi lisää ja mietitään mitä voisimme yhdessä tehdä!