Graafista suunnittelua, mainontaa ja muotoilua

Digi & printti

Teen graafista ja visuaalista suunnittelua erilaisille yrityksille eri toimialoilta. Asiakkaani ovat pieniä tai keskisuuria pk-yrityksiä. Yhteistyö alkaa usein logon ja yritysilmeen suunnittelusta, jonka jälkeen suunnittelen ja toteutan nettisivut. Mietitty ilme helpottaa brändin rakentamista ja markkinointimateriaalien tuottamista.

Yrityksen myynnissä ja markkinoinnissa on monia vaiheita, joihin on hyvä ottaa mukaan ammattitaitoinen graafikko. Osaan hallita isoja kokonaisuuksia sekä käyttää verkostoa apuna tarpeen mukaan. Teen mielelläni myös tuotantoa ja pikkurisauksia esim. tekstimuutoksia, sisältöjen syöttöä nettisivuille, kieliversioita jne.

Myös SEO hakukoneoptimointia, Google-mainontaa ja markkinoinnin automaatiota saatavilla! Ota yhteyttä!

Voimme tehdä yhteistyötä aina tarpeen mukaan

Osan töistä asiakas osaa hyvin tehdä itse, mutta olen aina käytettävissä, jos ei ole aikaa tai osaamista. Lisäksi olen tukena ja autan. Paras yhteistyökumppani on luotettava ja yhteistyö on sujuvaa.

Teen joko tuntihinnalla tai tarjouksen mukaan. Soita puh. 0400799755 niin jutellaan lisää!

PS. Ensimmäinen tapaaminen on aina ilmainen. Tutustun mielelläni kasvotusten asiakkaisiini ja samalla on hyvä verkostoitua.

Ota yhteyttä

Minut tavoittaa nopeasti puhelimella
+358 400 799 755

Voit lähettää sähköpostia info@cinnamon.fi

Myös WhatsApp on käytössä.

Konsultointi ja luennot

Teen mielelläni maksullisia yritysvierailuja ja konsultoin alaan liittyvissä asioissa.

Minut voi myös pyytää luennoimaan (pro bono) kouluille, ryhmille tai henkilökohtaisesti graafikon työstä, palveluistani tai kertomaan yrityksestäni ja yksinyrittäjyyteen liittyvistä aiheista. Kysy lisää!

Esimerkkejä mitä voin yrityksellesi suunnitella

Yritys tarvitsee ensiksi oman logon, joka kuvaa yritystä ja on kaiken sydän. Graafisessa ohjeessa kerron yrityksen käyttämät värit koodeineen, fontit, millaista grafiikkaa ja kuvamaailmaa yritys käyttää. Yritykselle voidaan myös laatia laajempi brändikäsikirja. Lue lisää logon suunnittelusta »

Yritys tarvitsee heti myös omat nettisivut, joka on tärkein tukikohta yrityksen myynnille ja markkinoinnille. Suunnittelen ja toteutan nykyaikaiset nettisivut. Lisäksi voin auttaa pohtimaan miten digimarkkinointia lähdetään rakentamaan ja voimme toteuttaa sitä yhteistyössä. Voin myös suunnitella valo- ja/tai videokuvaukset yhdessä ammattivalokuvaajan kanssa. Lue lisää nettisivuista »

Yrityksellä voi olla fyysisiä tuotteita, jotka tarvitsevat graafisen ilmeen, pakkaukset ja mainokset. Minulla on pitkä kokemus myös printtitöistä eli esitteet, asiakaslehdet, käyntikortit ja monet muut onnistuvat. Lue lisää pakkaussuunnittelusta »

Seuraavaksi halutaan osallistua messuille, jossa esitellään yritystä ja sen tuotteita. Suunnittelen mallin messuosastosta. Osastolla voi olla roll-uppeja, kuvaseiniä, valokaappeja sekä tietysti esitteitä ja muuta jaettavaa. Ennen messuja kampanjoidaan sosiaalisessa mediassa, johon suunnittelen kuvat. Lue lisää markkinointimateriaalien suunnittelusta »

Yritys tarvitsee myös erilaisia kuvituksia esim. manuaalit ja ohjekirjaset sisältävät tärkeää tietoa, joissa tarvitaan selkeitä piirroskuvia. Tai sitten tietoa voidaan havainnollistaa erilaisilla graafeilla ja ikoneilla. Lisäksi voin käsitellä valokuvia esim. syvätä taustoja valkoiseksi tai tehdä muuta photoshoppausta. Lue lisää kuvitustöistä »