Erityyliset kuosit ja
kuviot kangas-,
tekstiili- ja sisustustuotteisiin
sekä tapetteihin

Kuosisuunnittelu

Suunnittelen kuoseja ja kuvioita tekstiileihin, tapetteihin tai mille tahansa pinnalle! Voit myös tilata kuosin jostain aiheesta (esim. kukkia ja luontoaiheita kesämallistoon) tai käyttötarkoituksen mukaan (esim. pussilakanoihin sopiva kuosi). Myyn kuoseja kertamaksulla, täys- tai osalisenssillä sopimuksen mukaan. Kysy lisää!

Suunnittelen erilaisilla tekniikoilla, inspiraation mukaan. Voin esimerkiksi piirtää koko kuosin digitaalisesti iPad Procreate-ohjelmalla tai jollain muulla piirto- tai grafiikkaohjelmalla tai piirtää ja maalata paperille perinteisesti puuväreillä, tusseilla, vesiväreillä tai sekatekniikalla. Kuosi rakentuu vielä Photoshopissa valmiiksi.

Olen kiinnostunut verkostoitumaan ja tekemään yhteistyötä alan toimijoiden kanssa. Ota yhteyttä!

©MinnaCinnamon

Kankaita tai valmiita kodinsisustustuotteita on myynnissä MinnaCinnamon / Spoonflower.com -shopissa.

Tuotteet valmistetaan Print on demand -periaatteella eli vain tilatun määrän mukaan eikä tuotteita ole varastossa. Saat siis todella unikkia kangasta tai sisustustavaraa.

Huom! Verkkokauppa on amerikkalainen, joten kankaat ja tuotteet valmistetaan USA:ssa. Hintaan lisätään tullissa mahdolliset arvonlisäverot ja kuljetusmaksut, jos tilaat Suomeen tai EU-alueelle.

Klikkaa niin näet uusimmat kuosit.

© Minna Komulainen / Cinnamon Graphics / Kaikki oikeudet pidätetään.

Kuosisuunnittelun Instagram-tili on tällä hetkellä ahkerimmin käytössä ja postailen sinne usein.