Pakkaussuunnittelu
Tuotteen brändäys
Myymälämateriaalit

pakkaussuunnittelu

Toimivat ja myyvät
pakkaukset

Onko sinulla tuote tai palvelu, jonka haluaisit myyvempään muotoon? Laadukkaan tuotteen markkinoille viemiseen kannattaa satsata ja miettiä kokonaisuutta myös mahdollisen tuoteperheen kannalta. Millainen tuote, sellainen pakkaus eli laadukas pakkaus laadukkaalle tuotteelle.

Jokainen tuote tai palvelu on yksilöllinen. Pahvi-, kartonki- ja muovipakkaukset suunnitellaan aina yhteistyössä painon kanssa.

Olen suunnitellut pahvi- ja kartonkipakkauksia sekä elintarvikepakkauksia esim. perunapusseja ja tuotelaatikoita.

Pakkauksella on monta käytännöllistä tarkoitusta

  • Pakkaus suojaa tuotetta kuljetuksen ja myynnin aikana.
  • Tuotteeseen kuuluvat ohjeet ja lisäosat ovat samassa paketissa.
  • Lakisääteinen tieto on helposti näkyvissä.
  • Pakkaus on helppokäyttöinen ja kätevä.
  • Tuote on helppo myydä ja markkinoida.

Ota graafikko mukaan tuotekehitykseen mahdollisimman aikaisin – voi auttaa myös tuotteen muotoilussa

Hiomis- ja kokeiluvaiheessa kannattaa miettiä mm. millaista tuotetta ollaan tekemässä, miksi ollaan tekemässä, miten tehdään, kenelle tehdään, kuka tuotetta käyttää tai haluaa ostaa, miten tuotteen elinkaari huomioidaan vastuullisesti?

Tuotteelle luodaan graafinen ilme, joka sisältää esim. tuotemerkin, värimaailman, tuotetarrat tai -etiketit, tuotepakkaukset, esitteet, manuaalit, esittelymateriaalit esim. roll-upit, esitysgrafiikat, ilmoitukset ja muut mainokset, mainostelineet, display ja muut myynninedistämismateriaalit. Myös palvelutuote voidaan paketoida visuaalisesti.

Suunnittelun hinta vaihtelee paljon riippuen millaisesta pakkauksesta on kyse. Vaatiiko paljon ideoita, toiminnallisuuden kehittämistä, erilaisia versioita, paljon pientä sisältöä ja hiomista? Vai onko sinulla selvät suunnitelmat, johon tarvitset graafisen ilmeen ja teknisen toteutuksen? Jos kyse on tuotesarjasta, ensimmäisen pakkauksen hiomiseen voi mennä aikaa, mutta seuraava onkin nopea toteuttaa sen pohjalta.

Kerro tuotteestasi tai kysy lisää!

Pikku perunat
Colomba perunapussi

Perunoille suunnittelemiani pakkauksia.