Ota yhteyttä!

+358 400 799 755

Minna Komulainen
Cinnamon Graphics Tmi

info(at)cinnamon.fi

Parhaiten tavoittaa ma-pe noin klo 9-16.
La-su suljettu.

Y-tunnus 2302311-7

Voit varata puhelun tai verkkotapaamisen Google Kalenteristani

Info ja taustaa

Koulutukseltani olen graafinen suunnittelija ja valmistuin 1990-luvulla Lybeckerin käsi- ja taideteollisuussoppilaitoksesta. Työskentelin reprossa macoperaattorina ja sen jälkeen olin 12 vuotta mainostoimistossa AD:na. Cinnamon Graphics on perustettu vuonna 2009. Nykyisin toimin yksinyrittäjänä ja titteliksi käy ehkä parhaiten Senior Graphic & Web Designer.

Teen työni täysin sydämin ja ammattitaidolla. ’Keep it simple’ on hyvä motto eli asiat on hyvä pitää yksinkertaisena, jos se vain on mahdollista. Toivon, että asiakkaani menestyvät.

Pitkän työkokemukseni vuoksi osaan monenlaista. Repro- ja mainostoimistotaustaisena printtityöt sujuvat, mutta nykyisin teen eniten digitöitä. Tämä tarkoittaa esim. yrityksen brändäystä, verkkosivujen suunnittelua ja toteutusta digimarkkinointia ja digitaalista näkyvyyttä ajatellen. Perinteiset markkinointimateriaalit messuille ja kampanjoihin onnistuvat sekä tietysti pakkaussunnittelu. Lisäksi suunnittelen kuoseja kankaisiin, tapetteihin ja muille pinnoille.

Käytössäni on Adoben ammattiohjelmistot. Lisäksi WordPress, Figma, Microsoft Office, Googlen sovellukset, Procreate ja monet apit ovat käytössä. Kokemusta on myös monesta muusta julkaisujärjestelmästä ja verkkokauppa-alustasta. Kysy lisätietoa! Jos en ole jotain kokeillut, niin opettelen.

Asun Kiimingissä Oulun lähellä, mutta työt onnistuvat mihin päin maailmaa tahansa. Kauimmaiset asiakkaani ovat Australiassa ja Yhdysvalloissa. Osaan sujuvasti tehdä materiaaleja monilla kielillä.

Vapaa-aikana vietän perhe-elämää, teen käsitöitä, luen hyviä kirjoja, katson elokuvia ja sarjoja, kuuntelen musiikkia ja kävelen koirani kanssa. Eli ihan tavallista elämää.

Cinnamon Graphics tarjoaa graafista suunnittelua, mainontaa ja muotoilua = luovaa työtä.

PS. Kysy rohkeasti lisätietoja tai tarjous sähköpostilla tai soita puhelimella! Myös WhatsApp on käytössä.

Kysy tarjous suoraan sähköpostilla: info@cinnamon.fi

Kerro ainakin nämä tiedot:

  1. Nimi ja puhelinnumero
  2. Yrityksen nimi
  3. Millaisesta työstä kysyt tarjousta? Esim. verkkosivut, logo, brändi-ilme, esite jne.
  4. Työn laajuus? Esim. verkkosivuille tulee noin 10 sivua; logo pienellä budjetilla; brändäys, johon halutaan taitettu brändikirja; A4-flyer messuille haitarimallisena jne.
  5. Muut tiedot tai kysymykset. Voit liittää myös valokuvia tai kertoa toiveitasi ja ajatuksiasi.
  6. Jos et vielä tiedä tai osaa sanoa mitä tarvitset, jätä rohkeasti soittopyyntö tai soita heti. Voin kysyä tarkempia tietoja, jonka pohjalta tarjous on helpompi laatia.