Yhteistyökumppaneita haussa

Edit 3.4.2024

Minulla on jo hyvä verkosto, joiden kanssa teen yhteistyötä. Yrittäjänä ei voi kuitenkaan koskaan olla liikaa verkostoitunut. Itse olen tosi huono joissakin asioissa, joten kaikenlaista osaamista tarvitaan. Tällä hetkellä haussa on suomalainen WordPress-devaaja ja/tai yhteistyöpartneri digimarkkinoinnin tueksi pitkään yhteistyöhön. Lisäksi ns. inhouse-graafikkona haen yrityksiä, joilla on jatkuvaa tarvetta markkinointiin esim. kuukaudessa pari työpäivää. En hae työntekijää enkä työpaikkaa, vaan kokemusta omaavia ammattilaisia verkostooni. Töistä maksetaan suomalaisen hintatason mukaisesti.

Toimin avoimesti ja asiakas tietää aina kenen kanssa toimii. Yhteistyökumppanina olen helposti lähestyttävä, palveluhenkinen, aikatauluissa pysyvä ja muutenkin oikein mukava. Vaikka olenkin yrittäjä, minulta puuttuu ns. johtajamentaliteetti eli olen tottunut tekemään ja tykkään eniten työstäni visuaalisena suunnittelijana. Pitkä kokemus on tuonut varmuutta ja rutiinia, mutta tiedän samalla omat rajani ja olen valmis oppimaan uutta.

Oletko pienen yrityksen omaava koodari tai freelancer-devaaja, jolla on osaamista WordPress-ratkaisuista?

Tarvitsen välillä apuja WordPressin lisäosien tai erikoisratkaisujen kanssa, mutta tutut devaajat ovat usein täystyöllistettyjä eivätkä aina ehdi apuun nopealla aikataululla. En pysty työllistämään (= en hae työntekijää) ja näitä projekteja on harvoin eli pari kertaa vuodessa. Teen useimmiten itse perus WordPress-sivut valmiiksi alusta loppuun. Osaan vähän koodata (html ja css). Saan yleensä apuja teeman tai lisäosan kehittäjiltä tai tutut devaajat ehtivät auttaa, mutta lisäkäsiä verkostossa on hyvä olla.

Tunnet WordPressin kuin omat taskusi ja osaat tehdä mm. PHP- ja JavaScript-toteutuksia esim. räätälöityjä lomakkeita, muutoksia plugareihin, toiminnallisia omia plugareita tai muita edistyksellisiä koodausratkaisuja. Ymmärrät WordPressin toimintalogiikkaa myös muuten. Full Stack Developer ei ihan tarvitse olla, mutta kohtuullisen taitava, jotta työt saadaan maaliin ammattitaitoisesti.

Toimin avoimesti, joten laskutus ei kulje minun kauttani vaan saat laskuttaa asiakasta suoraan sovitulla hinnalla. Työstä maksetaan suomalaisen hintatason mukaan eli en hae halpaa vaan ammattitaitoista oikeaa tekijää Suomesta. Eli sinulla on Y-tunnus ja toimit yrittäjänä, jolla on jo näyttöjä osaamisesta.

Digimarkkointitoimisto tai yhteistyöpartneri

Hakemani yhteistyökumppani voi olla myös digimarkkinointitoimisto (pienikin käy) tai muu yhteistyöpartneri, jolla on koodausosaamista sekä SEO, Google ja digimarkkinointiosaamista. Tykkään eniten tehdä graafikon töitä, mutta samalla on mukava toteuttaa verkkosivuja myös teknisesti. Yksi ihminen ei kuitenkaan pysty kaikkeen eikä aika riitä nopeasti kehittyvien asioiden opetteluun. Algoritmit ja sosiaalinen media muuttuvat koko ajan. Lisäksi tekoäly tulee vaihdilla, joten on siinä meillä kaikilla haastetta pysyä kehityksessä mukana. 🙂

Voimme tehdä yhteistyötä molemmin puolin eli voin tarjota teitä mukaan omiin töihini (erityisesti WordPress-työt) tai voitte ottaa minut mukaan graafikkona visuaalisiin töihin. Toki autan mielelläni muutenkin omalla osaamisellani. Työt laskutetaan suomalaisen hintatason mukaan eli en hae halpaa vaan ammattitaitoista suomalaista yhteistyökumppania pitkään yhteistyöhön. Jutellaan lisää, jos yhteistyö kiinnostaa tai on tarvetta välillä.

Inhouse-työt yrityksille Pohjois-Suomessa

Toimin mielelläni myös yrityksen sisällä, mikä antaa mukavasti vaihtelua kotitoimistotyöhön. Eli voin tulla luoksesi auttamaan yrityksen markkinoinnissa. Yrityksesi sijaitsee Pohjois-Suomessa ja helpointa olisi toimia Oulun seudulla. Voidaan tehdä vuosi- tai kuukausisopimus. Myös palkanmaksu on mahdollista, jos työtä on enemmän. Inhouse-töissä saat siis graafikon käyttöösi kohtuullisella hinnalla ja tulen mielelläni hinnassa vastaan ihan omaksi ilokseni, jos yrityksen kanssa synkkaa. Yleensä työhön kuuluu yrityksen nykyisen tilanteen kartoittaminen, visuaalisten työkalujen päivittämistä tai tuotantoa, nettisivujen fiksausta esim. sisältöjen päivittämistä jne. Voin toimia apuna myös valokuvaus- ja videokuvaustilanteissa, kampanja- ja tapahtumasuunnittelussa, ideoinnissa someen ja nettiin jne. En kuitenkaan hae työpaikkaa. Niistä olen kieltäytynyt vuosien varrella, koska tykkään tästä yksinyrittäjän vapaudesta ja tavasta tehdä työtä.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää! Voit tarjota myös muunlaista osaamista tai vinkkaa itsestäsi, jotta voidaan tutustua. Kaikki yhteydenotot ovat tervetulleita! Soita siis puh. 0400799755 tai laita sähköpostia info(at)cinnamon.fi

Google Kalenteristani voit myös varata soittoajan tai Meets-tapaamisen etukäteen.