graafinen suunnittelija

Uudet nettisivut valmistumassa

Omia nettisivuja on melko hidasta tehdä uusiksi, mutta kohta alkaa olla jo valmista. Blogi on tästä syystä ollut tauolla ja mm. Portfoliosta otin pois vanhat työt näkymästä. Ilmoittelen, kun uusia sivuja pääsee katsomaan.

OAMK Dimmy -koulutus

Koulutusta digimarkkinoinnista

Suoritin kevään aikana Oulun ammattikorkeakoulun järjestämän koulutuksen DIMMY 2.0 Digitaalinen myynti- ja markkinointi (30 op). Koulutus on toteutettu Euroopan sosiaalirahaston rahoittamassa Digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin osaamista työelämään hankkeessa. Koulutukseen pystyi osallistumaan myös yrittäjänä. Koulutusta oli kerran viikossa luentona ja kotitehtäviä oli viiden moduulin verran. Koulutukseen sisältyi digitaalisen markkinoinnin perusteet, taktiikat, myynti- ja markkinointiprosessien kehittäminen ja myynti digitaalisissa kanavissa sekä digitaalisen markkinoinnin johtaminen ja kehittäminen.

Haussa yhteistyökumppaneita verkostoon

Yksi ihminen ei voi eikä ehdi ihan kaikkea tekemään eikä aikaa ole kaiken opiskeluun. Graafinen ja visuaalinen suunnittelu sivuaa nykyisin jo niin monia tehtäviä, joissa on hyvä olla asiaan perehtynyt erikoisosaaja. Haussa siis lisää pitempiaikaisia, luotettavia ja sitoutuneita yhteystyökumppaneita verkostoon. Teen yhteistyötä vain yritysten ja y-tunnuksella toimivien tekijöiden kanssa.

kevät

Blogi on tauolla

Kevät on tulossa vauhdilla! Blogi on työkiireiden vuoksi tauolla. Jatkan kun ehdin. Onko sinulle tullut ajatuksia mistä haluaisit minun kirjoittavan?

Joulukortit yrityksille

Nyt on aika tilata joulukortit

Huomio! Nyt on viimeistään aika fiilistellä joulua ja joulutervehdyksiä, jotta ne ehditään painattaa ja postittaa hyvissä ajoin. Piirrän ja suunnittelen yksilölliset joulukortit yrityksellesi. Yhden kortin suunnitteluhinta 190 € + alv 24%. Ei sisällä painotyötä. Tässä alla viime vuosina suunnittelemiani joulukortteja. Ota yhteyttä puh. +358 400 799 755 tai © Minna Komulainen    

  • Hirsiset messuosasto ranska
  • hirsiset messuosasto ranska

Messut käynnistyvät

Onpas mukavaa taas pitkästä aikaa suunnitella markkinointimateriaaleja messuille! Toivottavasti pian päästään Suomessakin kohtalaisen normaaliin messujen ja tapahtumien suhteen. Oulun Hirsiset Oy:n Ranskan edustaja SenSation Bois oli mukana Salon Habitat et Bois -messuilla, josta

Vuosi korona-aikaa takana ja kuulumiset

Eipä olisi vuosi sitten maaliskuussa uskonut, että panepidemia kestää näin kauan. Vuosi on varmasti laittanut kaikkien ajatukset ja arvot uusiksi. Nyt on viimein toiveikkuutta ilmassa, kun saadaan kaikki rokotettua. Sain oman rokotteeni maanantaina.

Cinnamonin piparkakkuohje

Cinnamonin piparkakut

Joulun alla on kiva leipoa. Kehittelin oman piparkakkureseptin jo vuosia sitten, koska pitäähän Cinnamonilla olla omat piparkakut kanelista. Leivontaan suosittelen ceyloninkanelia.

kuva © oamk

Markkinoinnin johtamisen ja palvelumuotoilun fDesign -ohjelma

Osallistuin keväällä Oulun ammattikorkeakoulun ja Oulun yliopiston järjestämään Markkinoinnin johtamisen ja palvelumuotoilun fDesign -koulutusohjelmaan. Koulutus sisälsi seuraavaa: markkinoinnin johtaminen, bisneksen tarinankerronta, brändin rakentaminen, Service Design Camp -päivät, digitaalisuuden mahdollisuudet, luovuus markkinoinnissa ja markkinoinnin yhteystyökumppanuudet. Lisäksi sain henkilökohtaista sparrausta.

Korona vaikuttaa kaikkeen

Myös Suomessa Korona-virus leviää ja vaikuttaa moneen asiaan. Pikkuyrittäjänä itselläni on vielä toistaiseksi töitä, mutta tulevaisuudesta ei vielä tiedä kukaan. Tilanne kuitenkin huolestuttaa. Minun työni on sikäli samanlaista kuin muulloinkin eli kotitoimistossa olen jo valmiiksi eristyksissä ja pystyn tekemään töitä normaalisti. Tärkeintä on, että kaikki pysyisivät terveinä.

Cinnamon Graphics 10 vuotta

Uskomatonta, mutta totta - Cinnamon Graphics täytti 10 vuotta!!! Moni asia on muuttunut kymmenessä vuodessa, mutta toisaalta moni asia ei paljoakaan. Lähdin yrittämään ilman sen suurempia odotuksia. (Tarinani voi lukea täältä.) Aika on kulunut todella nopeasti. Tässä minun mietteitäni menneestä ja tulevasta tammikuussa 2020.

  • Northern Glow 2019 Oulu
  • David Gram LEGO Ventures

Northern Glow -bisnestapahtuma Oulussa 8.10.2019

Olin nyt ensimmäistä kertaa mukana kuuntelemassa huippuasiantuntijoita, jotka kertoivat brändäyksestä, kasvusta ja kansainvälistymisestä. Puhujien taso oli korkea ja olikin suorastaan ihanaa kuunnella koko päivä sellaista asiaa, joka itseä kiinnostaa kovasti ja työn puolesta miettii päivittäin. Tapahtuman juontajana toimi Oulun suurlähettiläs, joka sai yleisön hyvin lämpenemään MM1995 Juti-aplodeille ja tunnelma oli hyvinkin positiivinen. Kaiken kaikkiaan inspiroiva huipputapahtuma! Tässä tiivistetysti itselle mieleen jääneet asiat.

Strategista designia

Osallistuin syyskuussa Business Oulun yhteistyössä Design Forum Finlandin kanssa järjestämään Strategisen designin valmennukseen. Kokonaisuus koostui neljästä teemasta ja koulutuspäivästä.

Messuosasto Japaniin

Japan Home & Building Show 2015 pidettiin marraskuussa 18.-20.11. 2015 Tokiossa. Minulla oli ilo suunnitella yhteisosasto suomalaisille yrityksille. Mukana olivat Hirsiset Oy, Pellowood Oy, BestGlass Oy, Profin Oy ja Timber-Hirsi Oy. Messuosaston loppusuunnittelusta ja rakentamisesta vastasi japanilainen yhteistyökumppani. Messut ovat yrityksille suunnatut rakennusalan messut ja samassa yhteydessä pidetään mm. sisustusmessut.