Joulukortit yrityksille

Nyt on aika tilata joulukortit

Huomio! Nyt on viimeistään aika fiilistellä joulua ja joulutervehdyksiä, jotta ne ehditään painattaa ja postittaa hyvissä ajoin. Piirrän ja suunnittelen yksilölliset joulukortit yrityksellesi. Yhden kortin suunnitteluhinta 190 € + alv 24%. Ei sisällä painotyötä. Tässä alla viime vuosina suunnittelemiani joulukortteja. Ota yhteyttä puh. +358 400 799 755 tai © Minna Komulainen    

  • Hirsiset messuosasto ranska
  • hirsiset messuosasto ranska

Messut käynnistyvät

Onpas mukavaa taas pitkästä aikaa suunnitella markkinointimateriaaleja messuille! Toivottavasti pian päästään Suomessakin kohtalaisen normaaliin messujen ja tapahtumien suhteen. Oulun Hirsiset Oy:n Ranskan edustaja SenSation Bois oli mukana Salon Habitat et Bois -messuilla, josta

Kesälomalla 3.7.-8.8.2021

Olen kesälomalla koko heinäkuun ja elokuun ensimmäisen viikon. Kiireellisissä asioissa voi toki soittaa ja tarjouksia teen mielelläni myös lomalla. Aurinkoista kesää ☀️ T. Minna & Nalle   Kuva ©Jill Wellington / Pixabay

Vuosi korona-aikaa takana ja kuulumiset

Eipä olisi vuosi sitten maaliskuussa uskonut, että panepidemia kestää näin kauan. Vuosi on varmasti laittanut kaikkien ajatukset ja arvot uusiksi. Nyt on viimein toiveikkuutta ilmassa, kun saadaan kaikki rokotettua. Sain oman rokotteeni maanantaina.

kuva © oamk

Markkinoinnin johtamisen ja palvelumuotoilun fDesign -ohjelma

Osallistuin keväällä Oulun ammattikorkeakoulun ja Oulun yliopiston järjestämään Markkinoinnin johtamisen ja palvelumuotoilun fDesign -koulutusohjelmaan. Koulutus sisälsi seuraavaa: markkinoinnin johtaminen, bisneksen tarinankerronta, brändin rakentaminen, Service Design Camp -päivät, digitaalisuuden mahdollisuudet, luovuus markkinoinnissa ja markkinoinnin yhteystyökumppanuudet. Lisäksi sain henkilökohtaista sparrausta.

Korona vaikuttaa kaikkeen

Myös Suomessa Korona-virus leviää ja vaikuttaa moneen asiaan. Pikkuyrittäjänä itselläni on vielä toistaiseksi töitä, mutta tulevaisuudesta ei vielä tiedä kukaan. Tilanne kuitenkin huolestuttaa. Minun työni on sikäli samanlaista kuin muulloinkin eli kotitoimistossa olen jo valmiiksi eristyksissä ja pystyn tekemään töitä normaalisti. Tärkeintä on, että kaikki pysyisivät terveinä.

Cinnamon Graphics 10 vuotta

Uskomatonta, mutta totta - Cinnamon Graphics täytti 10 vuotta!!! Moni asia on muuttunut kymmenessä vuodessa, mutta toisaalta moni asia ei paljoakaan. Lähdin yrittämään ilman sen suurempia odotuksia. (Tarinani voi lukea täältä.) Aika on kulunut todella nopeasti. Tässä minun mietteitäni menneestä ja tulevasta tammikuussa 2020.

Uusia jäsenyyksiä

Minut on hyväksytty Grafia ry:n jäseneksi. Jäsenenä pääsen seuraamaan muotoilu- ja viestintäalojen kehitystä ja ajankohtaisia asioita.

  • Northern Glow 2019 Oulu
  • David Gram LEGO Ventures

Northern Glow -bisnestapahtuma Oulussa 8.10.2019

Olin nyt ensimmäistä kertaa mukana kuuntelemassa huippuasiantuntijoita, jotka kertoivat brändäyksestä, kasvusta ja kansainvälistymisestä. Puhujien taso oli korkea ja olikin suorastaan ihanaa kuunnella koko päivä sellaista asiaa, joka itseä kiinnostaa kovasti ja työn puolesta miettii päivittäin. Tapahtuman juontajana toimi Oulun suurlähettiläs, joka sai yleisön hyvin lämpenemään MM1995 Juti-aplodeille ja tunnelma oli hyvinkin positiivinen. Kaiken kaikkiaan inspiroiva huipputapahtuma! Tässä tiivistetysti itselle mieleen jääneet asiat.

Autan yritystäsi menestymään

Tiesitkö, että hyvin suunniteltu mainonta ja markkinointi yleensä onnistuu ja tuo sitä kaivattua menestystä eli suomeksi sanottuna rahaa kassaan? Vastuullisesti menestynyt yritys tuottaa hyvinvointia työntekijöilleen (työpaikkoja, toimeentuloa) ja vaikutukset yhteiskunnassa ovat myönteiset. Mainostettu ja ostettu tavara tai palvelu tuo tietysti myös ostajalle hyötyä. Ollaanpa mainonnasta mitä mieltä tahansa, nykyisin se on

Oma graafikko -palvelu

Tiesitkö, että voit saada oman graafikon yrityksesi käyttöön? Oma graafikko -palvelu sopii pk-yritykselle, jolla on säännöllisen epäsäännöllisesti tarvetta graafikon tai mainostoimiston palveluille. Oma graafikko -palvelu on ketterä tapa

Tuotekehitystyön ammattitutkinto valmistui

Suoritin Rastorilla yrittäjille suunnatun Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon. Tuote- ja palvelukehitystyö on elintärkeä osa yrityksen toimintaa. Otin koulutuksen mahdollisuutena opiskella lisää yrittämistä ja omien palvelujen kehittämistä. Varsinaisen tutkinnon tein

Verkostoidutaan ja tavataan

Kevät on koittanut ja minäkin kömmin ulos luolastani kuin äitikarhu pesästään. Tänä talvena olen ollut aktiivisemmin mm. LinkedInissä ja hyvin verkostoitunut siellä koko ajan uusiin ihmisiin. Nyt keväällä ja kesällä olisi sitten mukava tavata ja tutustua vaikka aamupalan tai iltapäiväkahvin merkeissä.

Strategista designia

Osallistuin syyskuussa Business Oulun yhteistyössä Design Forum Finlandin kanssa järjestämään Strategisen designin valmennukseen. Kokonaisuus koostui neljästä teemasta ja koulutuspäivästä.

Suomen vahvimmat AA-sertifikaatti

Oman yrityksen perustaminen on aina jännittävä asia. Lisäksi varsinkin luovalla ihmisellä ja alalla työskentelevälle oman yrityksen pyörittäminen kaikkine velvoitteineen voi olla haastavaa. Lähdin kuitenkin yrittämään vuonna 2009 sillä ajatuksella, että

Cinnamonin piparkakut

Cinnamonin piparkakut

Perinteinen Cinnamonin piparkakkuresepti. Tarkistin vielä ohjeen, joten jauhojen määrää on lisätty. Suosittelen ceyloninkanelia, joka ei juurikaan sisällä myrkyllistä kumariinia. Pipareiden maku on myös hieman pehmeämpi kuin tavallisten piparkakkujen. HUOM! Jauhoja saa käyttää 8 dl ainakin, mutta tarkista paksuus.

Uusi Instagram-tili

Olen käyttänyt Instagramia jo pitkään ja kuvannut iPhonella kaikenlaista lähinnä luonto- ja koirakuvia :) osoitteessa @minkocinnamon. Koska koirallani Nallella on jo uskollinen pieni fanikunta, perustin Cinnamon Graphicsille ihan oman Instagram-tilin, joka löytyy täältä @cinnamongraphics. Työni on pääasiassa aika kiireistä mainosten suunnittelua, joten seurailen Instassa kaikkea työhön liittyvää ja inspiroivia aiheita. Kuosisuunnittelulle on nyt oma instatili @minnacinnamon. Olen tehnyt Spoonflower-kauppaan kuoseja ja osallistun myös viikkokilpailuun. Instassa näet minun uusimmat kuosini. Tervetuloa seuraamaan ja tykkäämään!

Lisää referenssejä

Olen päässyt tekemään monta kivaa työtä ja porfoliossa on nyt lisää näytteitä. Tutki ja tutustu rauhassa. Soita tai lähetä sähköpostia, kirjoitan mielelläni tarjouksia ja vastaan kysymyksiin. Portfolioon »

Messuosasto Japaniin

Japan Home & Building Show 2015 pidettiin marraskuussa 18.-20.11. 2015 Tokiossa. Minulla oli ilo suunnitella yhteisosasto suomalaisille yrityksille. Mukana olivat Hirsiset Oy, Pellowood Oy, BestGlass Oy, Profin Oy ja Timber-Hirsi Oy. Messuosaston loppusuunnittelusta ja rakentamisesta vastasi japanilainen yhteistyökumppani. Messut ovat yrityksille suunnatut rakennusalan messut ja samassa yhteydessä pidetään mm. sisustusmessut.