Uusia jäsenyyksiä

Minut on hyväksytty sekä Grafia ry:n että Ornamo ry:n jäseneksi. Jäsenenä pääsen seuraamaan muotoilu- ja viestintäalojen kehitystä ja ajankohtaisia asioita. En ole kokenut aiemmin jäsenyyttä tarpeelliseksi, koska asun pohjoisessa enkä ole mikään ”järjestöihminen”. Olen kuitenkin seurannut näitä Facebookissa, joten innostuin nyt ihan virallisesti hakemaan jäsenyyttä. On tärkeää tukea oman alan järjestöjä ja sitä kautta oman alan arvostusta ja kehitystä.

Grafia ry »

Visuaalisen viestinnän suunnittelijoiden järjestö. Yli tuhannen ammattilaisen Grafia ry edistää suomalaisen visuaalisen viestinnän arvostusta sekä jäsentensä ammatillisia, oikeudellisia ja taloudellisia etuja.

Ornamo ry »

Ornamo ry on vuonna 1911 perustettu muotoilualan asiantuntijajärjestö. Ornamo kehittää muotoilijan ammattia ja vaikuttaa muotoilun asemaan yhteiskunnassa. Jäsenistömme koostuu korkeakoulutetuista ammattilaisista, jotka työskentelevät muun muassa sisustusarkkitehtuurin, teollisen muotoilun, kaluste-, tekstiili- ja vaatesuunnittelun, pakkaussuunnittelun, palvelumuotoilun, muotoilukasvatuksen, digitaalisen suunnittelun sekä taidekäsityön ja taiteen aloilla.

 

 

Avainsanat: