fbpx

Valloita asiakkaasi
uusilla nettisivuilla!

Nyt on aika päivittää vanhat sivut
tai tehdä kokonaan uudet.
Nykyaikaiset kotisivut muuttavat
tavallisen kissan leijonaksi.
Erotu ja näy netissä!

Uudet nettisivut helposti

1. Esisuunnittelu

Kartoitetaan tarpeet  ja ideoidaan uusien nettisivujen ulkoasu, viesti, sisällöt ja toiminnallisuus.

2. Ulkoasun ja sisältöjen suunnittelu

Suunnitellaan nettisivujen visuaalinen ilme ja käytettävyys. Kirjoitetaan tekstit ja valo- ja/tai videokuvataan tarvittavat aiheet ja tuotteet.

3. Tekninen toteutus

Sivusto toteutetaan teknisesti ja ulkoasu tehdään valmiiksi käyttöjärjestelmälle. Lisäksi asennetaan tarvittavat lisäosat ja moduulit esim. Google Analytics.

4. Sisällön syöttö

Luodaan sivut ja syötetään tekstit ja kuvat hakukoneystävällisesti. Viilataan sivusto valmiiksi.

5. Julkaisu

Sivusto julkaistaan ja lopputestataan. Lisäksi ohjeistetaan sivuston käyttöön ja ylläpitoon.

Tavoitteena paras lopputulos

Tarvekartoitus ja sivujen huolellinen ideointi ja suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa on äärimmäisen tärkeää. Nykyisin nettisivuilla on monta tarkoitusta ja tekniikka on helppokäyttöistä. Olen suunnitellut kotisivuja jo parikymmentä vuotta, joten kokemusta on monenlaisista projekteista.

Periaatteenani suunnittelussa on tehdä asiakkaan näköiset, tyylikkäät ja toimivat sivut. Hyvä ulkonäkö ei poissulje toimivaa tekniikkaa ja myyvää sisältöä.

Suunnittelen ulkoasuja mille tekniselle järjestelmälle tahansa. Itse teen alusta loppuun esim. WordPress- tai vaikka Squarespace-sivut. WordPress-sivuja olen tehnyt jo kymmenen vuotta. Mutta erikoisratkaisuja vaativat sivut suunnitellaan yhdessä koodauksen ammattilaisten kanssa. Digitaaliseen markkinointiin, analytiikkaan ja hakukoneoptimointiin löytyy verkostosta huippuammattilaiset. Lisäksi käytän tekstisuunnittelijoita sekä valo- ja videokuvaajia tarpeen mukaan.

Ratkaisuja löytyy pienelle ja suurelle yritykselle. Pyrin tekemään sivut mahdollisimman valmiiksi, jotta sinulla olisi helppo jatkaa. Lisäksi huolehdin mielelläni sivujen jatkohuollosta eli esim. päivityksistä ja uuden sisällön syötöstä.

Perusnettisivut WordPressillä alkaen 2490€ + alv 24%. Sisältää ulkoasun ja sisältöjen suunnittelun, teknisen toteutuksen, sisällönsyötön 1-8-sivulle hakukoneystävällisesti ja julkaisun sekä ohjeistuksen käyttöön. Huom! ei sisällä tekstisuunnittelua eikä hakukoneoptimointia.

Lue lisää alta tai ota yhteyttä!

PS. Suunnittelen myös logoja, yritysilmeitä ja visuaalista brändäystä. Katso kaikki palvelut »

Soita 0400 799 755 tai lähetä sähköpostia info(at)cinnamon.fi !

Tulen mielelläni esittäytymään ja tutustumaan yritykseesi.

WordPress kotisivut

Nettisivujen tärkeimmät toiminnot

Hyvännäköiset ja toimivat

Räätälöidyt nettisivut suunnitellaan ja toteutetaan aina yrityksen brändin ja toiveiden mukaisesti. Hyvät nettisivut ovat helpot, hyvin toimivat ja hyvännäköiset. Lisäksi sivut mukautuvat kaikkiin laitteisiin eli ovat responsiiviset. Ne nappaavat kävijän ja jäävät mieleen, jolloin sivuille tullaan uudelleen ja yritys huomataan myös muissa yhteyksissä.

Hallittu ylläpito

Käyttöjärjestelmä on helppo oppia ja sisällönsyöttö on kätevää eri laitteilla. Ylläpidossa on valmiina hyviä toimintoja esim. hallittu tekstinsyöttö, kuvien, videoiden ja tiedostojen tuominen sivuille, elementtejä voi animoida, voi lisätä ikoneja ja yrityksen avainhenkilöistä esittelyjä tai vaikka asiakaskokemuksia. Lisäksi useiden kieliversioiden hallinta onnistuu jouhevasti.

Kontaktilomakkeet

Erilaisia lomakkeita ja kyselyjä on helppo toteuttaa ja saat arvokkaita yhteydenottoja ja tietoa asiakkaistasi.

Videoesitys tai ääni

Videoiden ja äänitiedostojen liittäminen on kätevää. Kaikenlainen liikkuva kuva ja ääni elävöittää sivujasi!

Kuvagalleria, slideshow tai portfolio

Kuvia saa ja pitää käyttää! Kuvista saadaan näyttäviä kuvagallerioita, slidereita tai porfoliotyylisiä esityksiä. Kuvien lisääminen ja poistaminen on helppoa. Lisäksi voidaan liittää jakonapit sosiaaliseen mediaan.

Kartta

Monenlaisia karttoja voidaan liittää sivuille, jolloin yrityksesi löytyy helposti. Myös jälleenmyyjät tai useat toimipisteet yhteystietoineen saadaan kerralla mukaan kartalle.

Uutiset ja blogit

Ajankohtaisen uutisen tai blogikirjoituksen julkaisu sujuu jouhevasti. Tai voit luoda yrityksellesi asiantuntija-artikkeleita sekä kertoa tuotteista. Julkaisuun saa myös liitettyä kuvaesityksen, videon tai äänen.

Kampanjat ja landing-sivut

Erilaisia mainoskampanjoita tai markkinoinnin tueksi erilaisia landing-sivuja voidaan toteuttaa samalle julkaisujärjestelmälle.

Graafit ja esitysgrafiikka

Yrityksen numeeriset tiedot saa esitettyä tyylikkäillä graafeilla ja diagrammeilla. Niihin saa näppärästi animointeja täysin ilman erillistä koodausta.

Kalenterit

Tapahtumakalenterit, vuosikalenterit ja ajanvaraustoiminnot voi liittää sivuille.

Sosiaalinen media

Näkyvyys sosiaalisessa mediassa, linkitys nettisivuille ja takaisin sekä analytiikka ja konversiot ovat oleellinen osa tämän päivän nettisivuja.

Sähköpostimarkkinointi ja uutiskirjeet

Nettisivuille voidaan asentaa Uutiskirjeen-tilaus -lomake ja yhteystietojen avulla tavoitat asiakkaasi sähköpostilla tai automatisoidusti esim. MailChimp-palvelulla.

Kävijäseuranta ja hakukoneoptimointi

Kävijäseurantatyökalun (esim. Google Analytics) avulla saat tietoa sivujesi liikenteestä esim. kävijän käyttämä aika, sijainti, kieli, selain, millä hakusanoilla kävijä on sivuillesi tullut ja millä sivuilla on eniten kävijöitä.

Laajennettavuus ja muokkaaminen

Nettisivuja on hyvä käydä päivittämässä aktiivisesti yrityksen tarpeiden mukaan. Uudet nettisivut ovat vain alku, sivuja kannattaa muokata ja tarjota kävijöille koukuttavaa sisältöä, jolloin sivuille palataan aktiivisesti. Hyvään julkaisujärjestelmään saa helposti lisäominaisuuksia.

Tuki

Annan käyttöohjeet ja aloituskoulutusta nettisivujen ylläpitoon sopimuksen mukaan. Autan aina mielelläni ja maksutta puhelimitse tai sähköpostilla. Kaikkeen löytyy ratkaisu!