Erotu uusilla nettisivuilla

Valloita asiakkaasi
uusilla nettisivuilla!

Nyt on aika päivittää vanhat sivut
tai tehdä kokonaan uudet.
Nykyaikaiset kotisivut muuttavat
tavallisen kissan leijonaksi.
Erotu ja näy netissä!

Uudet verkkosivut helposti

1. Esisuunnittelu

Kartoitetaan tarpeet  ja ideoidaan uusien nettisivujen ulkoasu, viesti, sisällöt ja toiminnallisuus.

2. Ulkoasun ja sisältöjen suunnittelu

Suunnitellaan nettisivujen visuaalinen ilme ja käytettävyys. Kirjoitetaan tekstit hakukoneet huomioiden ja valo- ja/tai videokuvataan tarvittavat aiheet ja tuotteet.

3. Tekninen toteutus

Sivusto toteutetaan teknisesti ja ulkoasu tehdään valmiiksi käyttöjärjestelmälle. Otetaan käyttöön tarvittavat lisätoiminnot.

4. Sisällön syöttö

Luodaan sivut ja syötetään tekstit ja kuvat hakukoneystävällisesti. Viilataan sivusto valmiiksi.

5. Julkaisu

Sivusto julkaistaan ja lopputestataan. Lisäksi ohjeistetaan sivuston käyttöön ja ylläpitoon.

Tavoitteena paras lopputulos

Tarvekartoitus ja sivujen ideointi ja suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa on tärkeää. Nykyisin nettisivuilla on monta tarkoitusta ja tekniikka on helppokäyttöistä. Periaatteenani suunnittelussa on tehdä asiakkaan näköiset, tyylikkäät ja nopeasti toimivat sivut, jotka löytyvät hakukoneista.

Teen itse Avaimet käteen -palveluna WordPress-sivuja, joita olen valmistanut jo yli kymmenen vuotta. Lisäksi voin tehdä pieniä WooCommerce-verkkokauppoja WordPressiin. Huom! Myös monikielisten nettisivujen valmistus onnistuu.

Erikoisratkaisuja vaativat sivut suunnitellaan yhdessä koodauksen ammattilaisten kanssa. Lisäksi suunnittelen ulkoasuja mille tekniselle järjestelmälle tahansa esim. Innowise tai erilaiset verkkokauppa-alustat yhteistyöprojekteina. Digitaaliseen markkinointiin, analytiikkaan ja hakukoneoptimointiin löytyy verkostosta ammattilaisia. Lisäksi käytän tekstisuunnittelijoita, kääntäjiä sekä valo- ja videokuvaajia tarpeen mukaan. Suosittelen aina WordPress-sivustolle kunnollista webhotellia esim. Zoner.

Ratkaisuja löytyy pienelle ja suurelle yritykselle. Pyrin tekemään sivut mahdollisimman valmiiksi, jotta sinun olisi helppo jatkaa. Lisäksi huolehdin mielelläni sivujen jatkohuollosta eli esim. päivityksistä ja uuden sisällön syötöstä.

Perusnettisivut WordPressillä alkaen 1490€ – 2490€ + alv 24%. Sisältää ulkoasun ja sisältöjen suunnittelun, teknisen toteutuksen, sisällönsyötön 1-8-sivulle hakukoneystävällisesti ja julkaisun sekä ohjeistuksen käyttöön. Kannattaa myös aina kysyä tarjous, sillä kaikki nettisivut ovat yksilöitä.

Referenssejä Portfoliossa »

Lue lisää alta tai ota yhteyttä!

PS. Suunnittelen myös logoja, yritysilmeitä ja visuaalista brändäystä. Katso kaikki palvelut »

WordPress kotisivut