Brändipaketti
Graafista suunnittelua, mainontaa ja muotoilua
brändäys, brändi-ilme, brändi, brändisuunnittelu, digitaalinen design, visuaalinen, logo, yritysilme, mainostoimisto, käsikirja, finnish design, branding
2143
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2143,page-child,parent-pageid-736,eltd-core-1.1.3,borderland-child-child-theme-ver-1.1,borderland-theme-ver-2.0.4,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,transparent_content,grid_1200,vertical_menu_background_opacity, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Brändipaketti
nuorelle yritykselle

Hyvä pohjatyö yrityksen
perustamisen alkuvaiheessa auttaa
kasvattamaan erottuvan brändin.
Brändinrakennus lähtee liikkeelle
perusasioista.

Kysy tarjous puh. +358 400 799 755

Brändipaketti
uudistuvalle yritykselle

Laaja yritysilmeen suunnittelu
helpottaa markkinointia ja antaa
eväät strategian toteuttamiseen.
Erottuva ja laadukas yritysilme
on kilpailuetu.

Kysy tarjous puh. +358 400 799 755

Brändinrakennus alkaa perusteista

Moderni yritys miettii jo yrityksen perustamisvaiheessa omaa identiteettiään. Mitä, miksi ja miten? Millaisen vaikutelman annan itsestäni ja miten haluan yritystäni kehittää? Yrityksestä, tuotteesta tai palvelusta ei synny hetkessä brändiä, vaan se vaatii kovaa työtä ja asiakaslähtöistä onnistumista monessa osa-alueessa.

Tärkeintä aivan aluksi on tutustua yritykseesi hyvin. Toimialoja on monenlaisia ja graafikko haluaa tutkia alaa, yritystäsi ja kilpailijoitasi, jotta saat varmasti hyvän ja erottuvan yritysilmeen. Taustatyö on hyvä pohja ja samalla selkeyttää yrityksen asemaa ja tavoitteita markkinoilla. Tarvittaessa voidaan pitää työpajapäivä, jossa ideoidaan ja kiteytetään yrityksestä olennaisin.

Logo on kaiken ydin. Logon suunnittelu pitää sisällään monta työvaihetta. Graafikko miettii samalla yrityksen visuaalista identiteettiä monelta kantilta. Lue lisää liikemerkin suunnittelusta »

Brändipakettiin voi kuulua peruselementit esim. logo, käyntikortti ja nettisivut. Tai laajempi kokonaisuus esim. logo, slogan, nettisivut, teippaukset, esitteet, myymälät, lehti-ilmoitukset, ajoneuvot, työvaatteet, äänensävy ja perusviestit sekä lopuksi koostetaan sähköinen graafinen ohjeisto tai brändikäsikirja.

Peruspaketin hinta alkaen 3990€ + alv 24%. Sisältää esisuunnittelua ja ideointia, 1-2 ehdotusta logosta, käyntikorttipohjan ja kotisivut (1-8-sivua) sekä graafisen ohjeistuksen brändin grafiikasta, kuvamaailmasta, väreistä ja typografiasta.

Laaja yritysilmeen suunnittelu helpottaa markkinointia ja antaa eväät strategian toteuttamiseen. Erottuva ja laadukas yritysilme on kilpailuetu. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Lue lisää pakkaussuunnittelusta ja tuotteen brändäyksestä »

Soita +358 400 799 755 tai info(at)cinnamon.fi !

Tulen mielelläni esittäytymään ja tutustumaan yritykseesi.

PS. Katso kaikki palvelut »