Cinnamon Graphics | Brändipaketti
Graafista suunnittelua, mainontaa ja muotoilua
brändisuunnittelu, digitaalinen design, kotisivut, nettisivut, verkkosivut, visuaalinen, wordpress, logo, yritysilme, mainostoimisto, käsikirja, finnish design
2143
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2143,page-child,parent-pageid-736,eltd-core-1.0.3,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.17,vertical_menu_background_opacity, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Brändipaketti
nuorelle yritykselle

Hyvä pohjatyö yrityksen
perustamisen alkuvaiheessa auttaa
kasvattamaan erottuvan brändin.
Brändinrakennus lähtee liikkeelle
perusasioista.

Kysy lisää puh. +358 400 799 755

Brändipaketti
uudistuvalle yritykselle

Laaja yritysilmeen suunnittelu
helpottaa markkinointia ja antaa
eväät strategian toteuttamiseen.
Erottuva ja laadukas yritysilme
on kilpailuetu.

Kysy lisää puh. +358 400 799 755

Brändinrakennus alkaa perusteista

Moderni yritys miettii jo yrityksen perustamisvaiheessa omaa identiteettiään. Mitä, miksi ja miten? Millaisen vaikutelman annan itsestäni ja miten haluan yritystäni kehittää? Yrityksestä, tuotteesta tai palvelusta ei synny hetkessä brändiä, vaan se vaatii kovan työn ja asiakaslähtöistä onnistumista monessa osa-alueessa. Pitää suunnitella ja hallita laaja kokonaisuus alkaen strategiasta, yrityksen kokonaisilmeestä, viestinnästä, tuote- ja palvelumuotoilusta jne. Ja käytännön työstä markkinoinnissa, myynnissä, asiakaskokemuksissa, logistiikassa jne.

Logo on kaiken ydin ja todella tärkeä elementti brändinrakennuksessa. Siitä kaikki lähtee. Uuden yrityksen on helppo säästää logon ja yritysilmeen suunnittelussa. Netti on täynnä halpoja logoja ja ulkomaiset suunnittelijat voivat tehdä niitä lähes ilmaiseksi. Suomalainen graafikko taas on koulutettu ja ammattitaitoinen sekä hänellä on näkemystä ja halua tutustua yritykseesi hyvin. Logon suunnittelu pitää sisällään monta työvaihetta eikä se ole pelkästään kivan grafiikan tekemistä. Ammattitaitoinen graafikko miettii yrityksen identiteettiä monelta kannalta. Lue lisää liikemerkin suunnittelusta »

Tärkeintä aivan aluksi on tutustua yritykseesi hyvin, pelkkä pikainen briiffi ei riitä. Toimialoja on monenlaisia ja suunnittelija haluaa tutkia alaa, yritystäsi ja kilpailijoitasi, jotta saat varmasti hyvän ja erottuvan yritysilmeen. Taustatyö on hyvä pohja ja samalla selkeyttää yrityksen asemaa ja tavoitteita markkinoilla. Hyvä pohjatyö yrityksen perustamisen alkuvaiheessa auttaa kasvattamaan erottuvan brändin. Tarvittaessa voidaan pitää työpajapäivä, jossa ideoidaan ja haetaan yrityksen brändin rakennusaineet.

Brändipakettiin voi kuulua peruselementit esim. logo, käyntikortti ja nettisivut. Tai laajempi kokonaisuus, jossa suunnitellaan monta osa-aluetta esim. logo, slogan, nettisivut, teippaukset, esitteet, myymälät, lehti-ilmoitukset, ajoneuvot, työvaatteet, äänensävy ja perusviestit sekä lopuksi koostetaan sähköinen graafinen ohjeisto tai brändikäsikirja.

Laaja yritysilmeen suunnittelu helpottaa markkinointia ja antaa eväät strategian toteuttamiseen. Erottuva ja laadukas yritysilme on kilpailuetu. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Soita 0400 799 755 tai lähetä sähköpostia info(at)cinnamon.fi !

Tulen mielelläni esittäytymään ja tutustumaan yritykseesi.

PS. Katso kaikki palvelut »