2143
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2143,page-child,parent-pageid-736,eltd-core-1.2,borderland-child-child-theme-ver-1.1,borderland-theme-ver-2.5,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,transparent_content,grid_1200,vertical_menu_background_opacity, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Brand Design on visuaalisen
ilmeen suunnittelua

Brändin rakentaminen on iso työ ja autan yritystäsi
yritysilmeen, tuotteen tai palvelun ulkoasun suunnittelussa.

Brändinrakennus alkaa perusteista

Mikä on yrityksesi identiteetti? Millaisen vaikutelman annat itsestäsi ja miten haluat yritystäsi kehittää? Yrityksestä, tuotteesta tai palvelusta ei synny hetkessä brändiä, vaan se vaatii aikaa, kovaa työtä, asiakaskokemuksia ja onnistumisia.

Visuaalisen ilmeen suunnittelulla päästään alkuun. Tärkeintä aivan aluksi on tutustua yritykseesi hyvin. Toimialoja on monenlaisia ja haluan tutkia alaa, yritystäsi ja kilpailijoitasi, jotta saat varmasti hyvän ja erottuvan yritysilmeen. Käyn aluksi toimipaikallasi keskustelemassa yrityksesi tilanteesta ja siitä miten voin auttaa. Taustatyö on hyvä pohja ja samalla selkeyttää yrityksen asemaa ja tavoitteita markkinoilla.

Suunnittelussa logo on kaiken ydin. Logon suunnittelu pitää sisällään monta työvaihetta. Mietin samalla yrityksen visuaalista identiteettiä monelta kantilta. Lue lisää liikemerkin suunnittelusta »

Brändipakettiin voi kuulua peruselementit esim. logo, ikoni, tyylimaisema, graafinen ohje, käyntikortti ja nettisivut sekä sosiaalisen median käyttöönotto. Tai laajempi kokonaisuus brändi-identiteetistä mm. useampi tyylimaisema, jonka pohjalta työstetään logo, ikonit, slogan, nettisivut, sosiaalisen median tilit, teippaukset, esitteet, myymälät, lehti-ilmoitukset, ajoneuvot, työvaatteet, äänensävy ja perusviestit sekä lopuksi koostetaan graafinen ohjeisto tai sähköinen brändikäsikirja.

Erottuva, yhtenäinen ja laadukas yritysilme on kilpailuetu ja helpottaa markkinointia. Kannattaa aina kysyä tarjous! Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Lue lisää pakkaussuunnittelusta ja tuotteen brändäyksestä »

Lue blogista milloin on hyvä uudistua »

Miksi visuaalisuuteen kannattaa panostaa »

Mitä tarkoittaa Brand Design? »

Voiko pieni olla brändi? »