fbpx
Brändi-ilmeet yrityksellesi tai tuotteellesi | Cinnamon Graphics
Graafista suunnittelua, mainontaa ja muotoilua
suomalainen brändi, suomidesign, brändäys, brändi-ilme, brändi, brändisuunnittelu, digitaalinen design, hinta, visuaalinen, logo, yritysilme, mainostoimisto, käsikirja, finnish design, branding, visual design price, brändäyksen hinta, paljonko maksaa brändäys, bränditoimisto
2143
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2143,page-child,parent-pageid-736,eltd-core-1.1.3,borderland-child-child-theme-ver-1.1,borderland-theme-ver-2.2,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,transparent_content,grid_1200,vertical_menu_background_opacity, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Brändipaketti
nuorelle yritykselle

Hyvä pohjatyö yrityksen
perustamisen alkuvaiheessa auttaa
kasvattamaan erottuvan brändin.
Brändinrakennus lähtee liikkeelle
perusasioista.

Brändipaketti
uudistuvalle yritykselle

Laaja yritysilmeen suunnittelu
helpottaa markkinointia ja yhtenäistää
yrityksen kokonaisilmeen.
Erottuva ja laadukas yritysilme
on kilpailuetu.

Brändinrakennus alkaa perusteista

Mikä on yrityksesi identiteetti? Mitä, miksi ja miten? Millaisen vaikutelman annan itsestäni ja miten haluan yritystäni kehittää? Yrityksestä, tuotteesta tai palvelusta ei synny hetkessä brändiä, vaan se vaatii aikaa, kovaa työtä ja asiakaslähtöistä onnistumista monessa osa-alueessa.

Tärkeintä aivan aluksi on tutustua yritykseesi hyvin. Toimialoja on monenlaisia ja haluan tutkia alaa, yritystäsi ja kilpailijoitasi, jotta saat varmasti hyvän ja erottuvan yritysilmeen. Käyn aluksi toimipaikallasi keskustelemassa yrityksesi tilanteesta ja siitä miten voin auttaa. Taustatyö on hyvä pohja ja samalla selkeyttää yrityksen asemaa ja tavoitteita markkinoilla. Lisäksi voidaan pitää työpajapäivä, jossa ideoidaan ja kiteytetään yrityksestä olennaisin.

Suunnittelussa logo on kaiken ydin. Logon suunnittelu pitää sisällään monta työvaihetta. Mietin samalla yrityksen visuaalista identiteettiä monelta kantilta. Lue lisää liikemerkin suunnittelusta »

Brändipakettiin voi kuulua peruselementit esim. logo, ikoni, tyylimaisema, graafinen ohje, käyntikortti ja nettisivut sekä sosiaalisen median käyttöönotto. Tai laajempi kokonaisuus brändi-identiteetistä mm. useampi tyylimaisema, jonka pohjalta työstetään logo, ikonit, slogan, nettisivut, soisaalisen median tilit, teippaukset, esitteet, myymälät, lehti-ilmoitukset, ajoneuvot, työvaatteet, äänensävy ja perusviestit sekä lopuksi koostetaan graafinen ohjeisto tai sähköinen brändikäsikirja.

Peruspaketin hinta alkaen 2490€ + alv 24%. Katso Brand Design -pakettien sisällöt täältä.

Erottuva, yhtenäinen ja laadukas yritysilme on kilpailuetu ja helpottaa markkinointia. Kannattaa aina kysyä tarjous! Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Lue lisää pakkaussuunnittelusta ja tuotteen brändäyksestä »

Lue blogista milloin on hyvä uudistua »

Lue lisää miksi visuaalisuuteen kannattaa panostaa »

Soita +358 400 799 755 tai info@cinnamon.fi

Brändipakettiin kuuluu aina aluksi tutustumis- ja konsultaatiokäynti yrityksesi toimitiloissa.

PS. Katso kaikki palvelut »