Innovaation kehittämiseen ja kaupallistamiseen tukea Innovaatiosetelillä

Cinnamon Graphics on Innovaatiosetelin palveluntarjoaja. Onko sinulla kehitteillä innovatiivinen liikeidea, tuote tai palvelukonsepti? Tarvitsetko apua sen kehittämiseen?

Business Finlandin Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatiosetelin avulla on tarkoitus löytää yrityksille uusia avauksia liiketoimintansa kasvun tueksi ja kannustaa yrityksiä innovaatiotoiminnan piiriin.

Autan ketterästi ideoinnissa, kehittämisessä ja tuotteistamisessa esim. demo/proto -vaiheen visuaalisessa ilmeessä, pakkaussuunnittelussa ja esittelymateriaaleissa. Voimme suunnitella, testata ja kokeilla miltä tuote, pakkaus tai kokonaiskonsepti voisi näyttää eri muodoissa, väreillä ja tyyleillä. Kehitystyössä pyritään hiomaan konsepti jatkokehitettäväksi sekä koemarkkinointivalmiiksi. Lisäksi voin arvioida kehitettävän tuote- tai palvelukonseptin ominaisuuksia ja auttaa mahdollisissa ongelmissa visuaalisen suunnittelijan näkökulmasta.

Innovaatiosetelin arvo on 5000€ + alv. (yhteensä 6200€).

Ota yhteyttä puh. +358 400 799 755 tai sähköpostilla info(at)cinnamon.fi !

Lue lisää Innovaatiosetelistä »

 

Artikkelikuva jarmoluk / Pixabay