Uudet nettisivut helposti

 • 1. Esisuunnittelu

  Kartoitetaan tarpeet ja yhdessä suunnitellaan ja ideoidaan uusien nettisivujen ulkoasu, viesti, sisällöt ja toiminnot.

 • 2. Ulkoasun ja sisältöjen suunnittelu

  Luonnostellaan ja tehdään mallit ulkoasusta: etusivusta ja tarpeen mukaan alasivuista. Samaan aikaan kirjoitetaan tekstit ja valo- tai videokuvataan tarvittavat aiheet tai tuotteet.

 • 3. Tekninen toteutus

  Sivusto toteutetaan teknisesti ja ulkoasu tehdään valmiiksi käyttöjärjestelmälle. Lisäksi asennetaan tarvittavat lisäosat ja moduulit esim. Google Analytics.

 • 4. Sisällön syöttö

  Luodaan sivut ja syötetään tekstit ja kuvat. Viilataan sivusto valmiiksi.

 • 5. Julkaisu

  Sivusto julkaistaan ja lopputestataan. Lisäksi ohjeistetaan sivuston käyttöön ja ylläpitoon.

Soita 0400 799 755 tai lähetä sähköpostia info(at)cinnamon.fi !

Tulen mielelläni esittäytymään ja tutustumaan yritykseesi.

Nettisivujen tärkeimmät toiminnot

Hyvännäköiset ja toimivat

Räätälöidyt nettisivut suunnitellaan ja toteutetaan aina yrityksen brändin ja toiveiden mukaisesti. Hyvät nettisivut ovat helpot, hyvin toimivat ja hyvännäköiset. Lisäksi sivut mukautuvat kaikkiin laitteisiin. Ne nappaavat kävijän ja jäävät mieleen, jolloin sivuille tullaan uudelleen ja yritys huomataan myös muissa yhteyksissä.

Hallittu ylläpito

Käyttöjärjestelmä on helppo oppia ja sisällönsyöttö on kätevää eri laitteilla. Ylläpidossa on valmiina hyviä toimintoja esim. hallittu tekstinsyöttö, kuvien, videoiden ja tiedostojen tuominen sivuille, elementtejä voi animoida, voi lisätä ikoneja ja yrityksen avainhenkilöistä esittelyjä tai vaikka asiakaskokemuksia. Lisäksi useiden kieliversioiden hallinta onnistuu jouhevasti.

Kontaktilomakkeet

Erilaisia lomakkeita ja kyselyjä on helppo toteuttaa ja saat arvokkaita yhteydenottoja ja tietoa asiakkaistasi.

Videoesitys tai ääni

Videoiden ja äänitiedostojen liittäminen on kätevää. Kaikenlainen liikkuva kuva ja ääni elävöittää sivujasi!

Kuvagalleria, slideshow tai portfolio

Kuvia saa ja pitää käyttää! Kuvista saadaan näyttäviä kuvagallerioita, slidereita tai porfoliotyylisiä esityksiä. Kuvien lisääminen ja poistaminen on helppoa. Lisäksi voidaan liittää jakonapit sosiaaliseen mediaan.

Kartta

Monenlaisia karttoja voidaan liittää sivuille, jolloin yrityksesi löytyy helposti. Myös jälleenmyyjät tai useat toimipisteet yhteystietoineen saadaan kerralla mukaan kartalle.

Uutiset ja blogit

Ajankohtaisen uutisen tai blogikirjoituksen julkaisu sujuu jouhevasti. Tai voit luoda yrityksellesi asiantuntija-artikkeleita sekä kertoa tuotteista. Julkaisuun saa myös liitettyä kuvaesityksen, videon tai äänen.

Kampanjat ja landing-sivut

Erilaisia mainoskampanjoita tai markkinoinnin tueksi erilaisia landing-sivuja voidaan toteuttaa samalle julkaisujärjestelmälle.

 • 15%

 • 35%

 • 50%

Graafit ja esitysgrafiikka

Yrityksen numeeriset tiedot saa esitettyä tyylikkäillä graafeilla ja diagrammeilla. Niihin saa näppärästi animointeja täysin ilman erillistä koodausta.

Kalenterit

Tapahtumakalenterit, vuosikalenterit ja ajanvaraustoiminnot voi liittää sivuille.

Sosiaalinen media

Näkyvyys sosiaalisessa mediassa, linkitys nettisivuille ja takaisin sekä analytiikka ja konversiot ovat oleellinen osa tämän päivän nettisivuja.

Sähköpostimarkkinointi ja uutiskirjeet

Nettisivuille voidaan asentaa Uutiskirjeen-tilaus -lomake ja yhteystietojen avulla tavoitat asiakkaasi sähköpostilla tai automatisoidusti esim. MailChimp-palvelulla.

 • Asiakas1

 • Asiakas2

 • Asiakas3

Kävijäseuranta ja hakukoneoptimointi

Kävijäseurantatyökalun (esim. Google Analytics) avulla saat tietoa sivujesi liikenteestä esim. kävijän käyttämä aika, sijainti, kieli, selain, millä hakusanoilla kävijä on sivuillesi tullut ja millä sivuilla on eniten kävijöitä.

Laajennettavuus ja muokkaaminen

Nettisivuja on hyvä käydä päivittämässä aktiivisesti yrityksen tarpeiden mukaan. Uudet nettisivut ovat vain alku, sivuja kannattaa muokata ja tarjota kävijöille koukuttavaa sisältöä, jolloin sivuille palataan aktiivisesti. Hyvään julkaisujärjestelmään saa helposti lisäominaisuuksia.

Tuki

Annan käyttöohjeet ja aloituskoulutusta nettisivujen ylläpitoon sopimuksen mukaan. Autan aina mielelläni ja maksutta puhelimitse tai sähköpostilla. Kaikkeen löytyy ratkaisu!